24presse logo   chercher communique Chercher
rappel Etre rappelé
we speak english We speak english!
communiqué de presse

envoyer communiqué de presse

temoignage depuis 2009 tarif
Consultation des communiqués de presse

Précédent
Thème en cours :
Suivant


communiqué affiché 162 fois sur le site à ce jour
Communiqué de presse Jeudi 02 Mai 2019

Tafelkunst: exotisch, vrolijk en herderlijk, les Jardins de la Comtesse onthult zijn nieuwe collectie van puur melamine

Les Jardins de la Comtesse, de specialist van de kunst van het buitenleven, onthult zijn nieuwe collectie van puur melamine in de serie MelARTmine. Deze nieuwe collectie bestaat uit slakommen, borden en schalen die zijn gedecoreerd met Peruaanse lama’s en Balinese apen; een verrijking van de serie vaatgoedartikelen, die vrijwel onbreekbaar zijn.
 

Reizen, gewoon aan uw tafel

De MelARTmine vaatgoedcollectie wordt gecompleteerd door twee nieuwe thema's: de Peruaanse lama's en de Balinese apen. Het merk Les Jardins de la Comtesse blijft zoals altijd in deze zeer kleurrijke sfeer en gebruikt het thema reizen voor zijn stralende servies, dat een voorproefje geeft van zomertafels.

Les Jardins de la Comtesse heeft de lama tot hun diertotem van 2019 gemaakt. De perfecte gelegenheid om een vleugje zon en warmte op tafel te brengen. Positieve kleuren, trendy patronen en een verscheidenheid aan gerechten maken deze collectie tot het perfecte decor voor zomermaaltijden.

Naast de exotische reizen naar de Andes, heeft Les Jardins de la Comtesse de tuinen van de gravin ook een nieuwe reeks gecreëerd, geïnspireerd door het eiland Bali, met motieven van Aziatische vegetatie en ondeugende kleine aapjes, kenmerkende dieren van het eiland. Een nieuwe collectie rechtstreeks uit de jungle, die doet denken aan ontspanning en heel andere omgevingen.

De thema’s "Exotische bloemen" en "Tropische vogels" worden uitgebreid

Deze twee collecties bestaan sinds een jaar en zijn prachtig voor de lente. In 2019 completeren diepe slakommen, grote schalen, lange, ronde en achthoekige schotels de serie, die bestaat uit kleine en grote borden, kommen en bestek.

Aandacht voor detail is het geheim van de schoonheid en het unieke karakter van vaatgoed. Daarom zijn alle afwerkingen volledig doordacht: contouren van imitatiebamboe, een slakom met zichtbare motieven aan de binnen- en buitenkant, servies in verschillende maten en vorme ... Kleine extra's, die deze collecties tot een complete, functionele en duurzame series maken voor alle momenten van gezelligheid.
 
Het grote bord Tropische schildpad voldoet ook aan deze regel; het is versierd met een prachtige blauwe lagune om de lente te vieren. Liefhebbers van duiken zal dit bord aan tripjes naar de bodem van de oceaan doen herinneren. Gecentreerd geplaatst op de tafel, verfraait deze grote schaal met zijn originele vorm elke binnen- of buitendecoratie.

Bechrikbaar bij www.lesjardinsdelacomtesse.nl

 


Over Les Jardins de la Comtesse

Het merk Les Jardins de la Comtesse startte in 2011 en is een ode aan de Franse levenskunst. Het merk was gespecialiseerd in sjieke, complete picknickmanden, maar maar diversifieerde zich door het aanbieden van collecties tafelkleden, plaids, rugzakken en melamine tafelkunst. Zodoende het  aanbod comleterend, resoluut gericht op de wereld van de tuin en eten in de buitenlucht.


www.lesjardinsdelacomtesse.com


 


Communiqué libre de tous droits de diffusion. Citer source ou lien : 24presse.com

Rédacteur : Les Jardins de la Comtesse  


Contact presse : Florence DE RESSEGUIER
Société : Les Jardins de la Comtesse
Envoyez un email à Florence DE RESSEGUIER
Votre email
Votre message

Saisir le code affiché ci-contre:


162
 
 
Les Jardins de la Comtesse
Visiter le site

Satisfait ou remboursé

Si nous rédigeons le communiqué nous vous remboursons si aucun média ne parle de vous dans les 90 jours.
Votre Press Room

Ouvrez une press room pour rassembler toute votre actualité.

Ils nous font confiance

1500 entreprises et associations de toutes tailles nous ont fait confiance depuis 2009.

| | | | |
| | | | |